Qui som?L’Escola Esportiva de curses de muntanya i orientació és una secció del CERRR Igualada. Va néixer amb la voluntat de promocionar i introduir a la ciutat d’Igualada les curses d’orientació entre els seus escolars.  L’Escola utilitza l’estadi atlètic municipal i el parc Puigcornet per dur a terme la majoria de les seves activitats.

Neix l’any 2008 provinent de l’antic grup de tecnificació de curses d’orientació que hi havia hagut a la ciutat impulsat per la federació Catalana de Curses d’Orientació. Va ésser  impulsada de la mà de Biel Ràfols i Roger Solé.

L'any 2019, a partir d'un conveni amb la UECANOIA, vam tornar a fer un salt qualitatiu i també formem part del seu club!

En l’actualitat segueix en actiu amb molts atletes, que no tant sols es dediquen a l’orientació, sinó també a les curses de muntanya i d’altres esports com els raids d’aventura o les duatltons.

A més a més, es dedica a assessorar escoles i ajuntaments en activitats relacionades amb l’orientació, així com la cartografia d’algunes zones de la comarca  i els seus tècnics, també, duen a terme els Plans de Promoció de curses d’orientació que organitza el Consell Esportiu de l’Anoia.


Temporada 2016/17
1 comentari: