diumenge, 5 de maig del 2013

Setmana intensa dels atletes de l'Escola Esportiva


Aquesta setmana ha estat molt intensa pels atletes de l'Escola Esportiva.

El passat dimecres 1 de maig el Quim Solé i el Luca Almiñana van participar del I Gran Premi UAB-O al campus de la Universitat Autònoma de Barcelona. En una cursa de 5 km el Quim va quedar 1r classificat junior i el Luca 3r en la mateixa categoria. Així mateix el Roger Solé va participar en els Campionats de Catalunya universitaris classificant-se en sisena posició.

El mateix dia es va disputar la Tuga Trail de Castellolí amb un traçat de 19’5 km i 977 m de desnivell positiu. El Sergi Solé va quedar 1r de la categoria junior amb un temps de 1:55:43 i 33è de la general. El Dídac San José i l’Arnau Requena van realitzar el recorregut amb uns temps de 2:11:47 i 2:39:54 respectivament.

La mateix tarda es van celebrar a Igualada la cerimònia de lliurament dels Premis Neptú, on el nostre entrenador Roger Solé va ser finalista com a entrenador de base més destacat.

El cap de setmana ha estat molt intens per algun dels nostres atletes. El Sergi Solé s’ha estrenat en la lliga de cursa de muntanya de la FEEC, participant en la XII Cursa de muntanya Mossos d’Esquadra- Sant Amand a Ripoll. El Sergi Solé ha quedat 8è de la categoria junior amb un temps total de 1:03:25 amb un circuit de 12,1 km i 1050m de desnivell.

Així mateix el Fidel Compte ha participat en la cursa d’orientació al Turó de la Seu Vella de Lleida en una molt bona posició final.

El matí de diumenge alguns dels membres de l’escola també han organitzat una cursa d’orientació emmarcada dintre la trobada de Llops i Daines del CAU de la demarcació Catalunya central que es duia a terme a Can Aubareda aquest cap de setmana. Els més de 200 participants a la cursa han pogut disfrutar de la magnífica vista que oferia la Fou després de les últimes pluges.
Imatge de la Fou aquest matí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada