dilluns, 29 de juliol del 2013

Tanquem la temporada (Setmanari Enllaç, 1 d'agost de 2013)

Des de fa quatre temporades el club Roger Roca Running promociona l’esport d’orientació entre els joves de la comarca amb una escola esportiva que cada any creix més, tant en nombre d’esportistes com en resultats.

Els integrants d’aquest grup, participen en diferents entrenaments setmanals tècnics i físics, de dues hores de durada, sota les ordres dels seus entrenadors, Laia Domènech i Roger Solé.

L’evolució dels nostres corredors, ja s’ha anat reflectint amb magnífics resultats al llarg de tota la temporada, tant a nivell individual com d’equip, amb nombrosos podis tant a la lliga espanyola, com a les proves de lliga catalana. A part de destacar molt significativament el tercer lloc en el Campionat d’Espanya escolar per equips i els magnífics resultats individuals en el Campionat d’Espanya federats.

Destacar que, en el ranking de la lliga espanyola d’aquesta temporada, tots els integrants de l’escola esportiva RRR estan entre les 5 primeres posicions de les seves categories.
Volem encoratjar i agrair, tant corredors/res com a tècnics, el treball i esforç que estant realitzant, que estem segurs seguiran donant mols grans èxits  de cara la propera temporada.

Des de l’escola d’orientació animem a tots els nens i nenes d’Igualada i comarca a acompanyar-nos en la Cursa d’Orientació que organitzarem a la ciutat d’Igualada dins el programa de festa major el dissabte 24 d’agost a les 10h del matí a la plaça de Cal Font.Els nostres atletes

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada