dimarts, 11 de febrer del 2014

Cap de setmana molt mogut pels nostres atletes

Aquest cap de setmana hem tingut representació de l’Escola Esportiva en molts esdeveniments diferents.

En Quim Solé
El Quim Solé va participar al VIII Premi d’Orientació de la Comunitat Valenciana, a Onil, on va debutar en la categoria H20. El dissabte en la llarga distància va fer un temps de 1:50:51 i va quedar en 12a posició. Va guanyar la cursa, el també català, Pau Llorens. RESULTATS

El diumenge el Quim va disputar la mitja distància amb un temps de 1:03:23 i va quedar en una 10a posició final. La prova la va guanyar l’Albert Acedo del club GO-XTREM. RESULTATS

Luca Almiñana
En Luca Almiñana va participar a la Lliga Barcelona Spint, al Parc de Can Marcader de Cornellà de LLlobregat. Aquesta prova constava de dues mànegues i el Luca va firmar uns increïbles resultats tenint en compte que corria a la categoria elit. RESULTATS

El David Riba, el diumenge, al matí,va participar en un entrenament d’orientació pel peu de Montserrat, per preparar la Final dels Jocs Escolars de l’Anoia que es disputen el dia 23 de febrer i de la qual en som organitzadors.