diumenge, 1 de març del 2015

Jordi Saragossa va oferir dissabte la conferència “Tot fotografiant curses de muntanya” a Igualada

El passat dissabte dia 28 a la tarda va tenir lloc la conferència “Tot fotografiant curses de muntanya“, a càrrec del reconegut fotògraf de curses demuntanya Jordi Saragossa, a l’Espai Cívic Centre d’Igualada organitzada per l’escola esportiva de trail i orientació del CERRR Igualada i el departament de joventut de l’Ajuntament d’Igualada.
Dues imatges de la xerrada
Jordi Saragossa, de 26 anys,  treballa seguint el Salomon International Team i sent l’ombra de KilianJornet durant l‘estiu. Va explicar que l’afició a la fotografia li ve per tradició familiar. “Les meves tres aficions són la muntanya, la fotografia i el futbol. He volgut ajuntar-les per disfrutar” va afirmar, i també va parlar de la relació atleta-fotògraf, necessària per obtenir bones fotografies, com la que ell manté amb Kilian Jornet.

Al llarg de la conferència, Saragosa va explicar com es viuen les curses que ha cobert els últims quatre anys arreu del món, des de la Transvulcania a les Canàries fins a la KIMA a Itàlia, passant per la HardRock als EEUU, la Tromso SkyRace al nord de Noruega o al HongKong50 a la Xina.
La del 2011 va ser la primera cursa que Saragossa va treballar amb Salomon fent un reportatge fotogràfic. “Entre els atletes de Salomon hi ha competitivitat, però es porten molt bé, és molt xulo viure l’ambient” explicava el fotògraf, que va mostrar fotografies i vídeos fets per ell durant les estades amb els atletes, especialment amb el Kilian Jornet.
Al final de la conferència, que va reunir uns 80 d’oients, Saragossa va sortejar 3 fotografies seves entre el públic assistent.
Gràcies a tots per venir!

La foto dels més grans de l'escola amb el Jordi :)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada