dilluns, 6 d’abril del 2015

VAM AVISAR: Una plata i dos bronzes per Dídac San José, Quim Solé i Roger Solé als Campionats d'Espanya de Curses d'Orientació.

Del 2 al 5 d'abril, ha tingut lloc a Portillo (Valladolid) el Campionat d'Espanyade Curses d'Orientació, que ha reunit a més de 1800 participants de tot el país.

Entre els representants de la nostra selecció autonòmica hi van haver set membres de l'Escola Esportiva del CERRR Igualada: en el grup d'edat homes 18: Enric Prats, Arnau Requena, Quim Vich, David Riba, Dídac San José i Quim Solé. I en el grup HSènior/ H21A Roger Solé.

Tots els membres de l'escola esportiva del CERRR Igualada
Les proves s'han dut a terme pels pinars propers a la població de Portillo, un terrenys molt ràpids on pràcticament no hi havia ni desnivell ni sotabosc i es podien agafar velocitats molt elevades, tot i així, s'havia d'anar amb compte ja que la complexitat del terreny ; ple de depressions i monticles i pràcticament sense camins, provoca que els corredors haguessin de controlar en tot moment les seves rutes.

Divendres al matí es va celebrar la prova de mitja distància on els resultats dels igualadins no van ser gaire positius. Destacar el cinquè lloc de Quim Solé a la Categoria H18.


Divendres a la tarda, va tenir lloc la prova dels relleus mixtes per l'interior de la població de Portillo. Va ser aquí on va arribar la primera medalla de la delegació igualadina en la categoria sènior de la mà de Roger Solé que va fer equip amb el berguedà David Tarrés  i les barcelonines Andrea Guillen i Berta Messeguer.
Podi relleus mixtes


Dissabte el matí, es va disputar els relleus clàssics on cal destacar el bronze de Quim Solé en la categoria júnior (formava equip amb el gironí Eloi Martí i el barceloní Albert Acedo) i  el 13è lloc del equip que formaven Quim Vich, David Riba amb el sant cugatenc Martí Illa.

Podi de Quim Solé amb el seu equip als relleus



Dissabte a la tarda tocava l'esprint individual i Arnau Requena va estar a punt de tenir diploma amb un 6è lloc a tant sols 15 segons del 5è. Destacar també la bona carrera de Enric Prats (que s'estrenava en la modalitat) i que va aconseguir un 22è lloc.


I finalment, el diumenge el matí vam acabar amb la llarga distància. Encara que el cansament acumulat era important, Dídac San José va aconseguir la medalla de plata en H18 i Arnau Requena un meritori 7è lloc.

El segon lloc de Dídac San José a H18

Destacar que Catalunya va aconseguir el 2n lloc a la classificació general per comunitats.





Després d'aquests increïbles resultats, els corredors de l'escola començaran a preparar el Campionat de Catalunya Esprint que s'ha celebra a Palamós el proper dissabte 18 d'abril.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada