dimarts, 19 de maig del 2015

Dues victòries de Sergi Solé en un cap de setmana.

Sergi Solé (UEC Anoia - CERRR) demostra que està en un moment de forma brillant després de guanyar les dues competicions en les que ha participat aquest cap de setmana.
Sergi Solé a l'arribada de dissabte
Dissabte al matí, va participar en la cursa organitzada per la Kaserna, en contra de la drogodependència, un circuit de 6,3 km pels camins de Can Masernau. L'igualadí, ja des de la sortida,  va liderar la prova amb una comoditat absoluta. Al final va aconseguir tancar el cronòmetre amb un temps de 22 minuts
Diumenge, va participar a la cursa de muntanya de La Faiada. La 14a prova de Copa Catalana de Curses de muntanya amb sortida i arribada al Pont de Suert. El Sergi, també va aconseguir guanyar la prova amb un temps final de 01:06:03,  amb dos minuts d'avantatge davant el segon classificat. El recorregut d'uns 12 km, començava amb una forta pujada fins aproximadament a la meitat de la cursa, on després de coronar un cim de 1200 metres es tornava, ja em  desnivell negatiu, a la meta. El Sergi, que també va liderar la cursa en tot moment, va ser en el tram final de baixada on va aconseguir deixar enrere els seus rivals.  

Podi cursa La Faiada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada