dilluns, 27 de juliol del 2015

Sergi Solé guanya la Skyrace Arinsa, rebaixant el rècord de temps de la cursa i Quim Vich el segon lloc en cadet

Els dos corredors igualadins
Aquest diumenge es va celebrar a Arinsal la Skyrace Arinsal. Una cursa de muntanya de 15 km i 1425m de desnivell positiu, que surt i arriba de la població andorrana d'Arinsal i que transcorre pel coll de les cases (1958m), on realitzen un tram de carena fins a coronar el Pic de les fonts (2748m). En aquest punt ja comencen a baixar fins a tornar a Arinsal, passant per el Pla de l'Estany. Van ser 250 corredors els que a les 9:15 del matí van prendre part de la sortida de la prova.

El Sergi Solé (1:54:31)  ja des del primer moment es va col·locar al capdavant de la cursa, posició que va mantenir fins al final, aconseguint guanyar la prova i arreibaixant el record actual de la mateixa.

Així mateix, molt bon resultat de Quim Vich que va aconseguir el segon lloc en la categoria cadet masculí amb un temps de 2:22:18 i aconseguia el 10è lloc a la general.