dilluns, 21 de desembre del 2015

Quim Vich (Club Orientació Catalunya/ Escola Esportiva CERRR) campió amb el COC del Campionat de Catalunya per equips

Aquest diumenge, va tenir lloc  a Girona el Campionat de Catalunya per equips de curses d'orientació. Aquesta prova, que era la primera vegada que es realitzava en el calendari català, es va dur a terme en el parc de la Devesa i en el Barri vell de la capital gironina.
Aquesta prova de relleus està formada per 5 corredors de diferents categories i sexes: una dona veterana, un júnior, un home sènior, un home veterà i una dona sènior, amb aquest ordre de sortides.
Van ser dos els igualadins que es van desplaçar a Girona per participar com a júniors en dos del equips que va presentar el COC (Club Orientació Catalunya), el Quim Vich i el Dídac San José.
Els recorreguts de la prova van ser molt ràpids, cosa que va fer que la prova fos sobretot física, on els errors dels corredors es pagaven molt cars.
Els dos equips dels igualadins van anar al capdavant de la prova pràcticament en tota la seva totalitat, fins que en la última posta, la sènior femení, la corredora Anna Illa companya del Quim Vich, es va imposar a l'esprint final a l'Ainara Lerrea del club gironí Aligots, amb un temps final de 3:10:46.
El podi del Campionat de Catalunya per equips (photo  © Mònica Samaranch)

L'equip del Dídac San José que lluitava pel tercer lloc, no va tenir sort en el seu últim relleu que va realitzar un error en targeta cosa que va fer desqualificar l'equip.
D'aquesta manera l'equip del COC format per Anna Amigó, Quim Vich, Biel Ràfols, Albert Daví i Anna Illa, es va imposar a l'equip de l'Aligots i a l'Unió Excursionista de Vic. 

RESULTATS


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada