diumenge, 24 d’abril del 2016

Un campionat, dos subcampionats i dos tercers lloc de Catalunya de mitjà distància i universitari per l'escola esportiva del CERRR

Diumenge 17  d'octubre, es va celebrar a la Pobla de Lillet el Campionat de Catalunya de mitja distància i universitari de cursesd'orientació.
El podi H21A, amb Quim Solé i Dídac San José
Les curses de mitja distància, són curses d'un  temps d'entre 35-40 minuts, força ràpides i amb una dificultat tècnica elevada. Aquesta vegada, el terreny era força dur físicament pels  forts desnivells que es van trobar els participants, però amb molt poc sotabosc, cosa que permetia agafar velocitats de curses força elevades.
Aquest any, el mateix Campionat de Catalunya de mitja distància, servia de Campionat de Catalunya Universitari de l'especialitat i van ser set els corredors de l'escola esportiva que hi van participar: l'Enric Prats (UAB), Arnau Requena (UAB), Quim Solé (UDL), Dídac San José (UB), Roger Solé (UOC), Fidel Compte i Quim Vich.
L'Arnau Requena, es va proclamar Campió de Catalunya en la categoria H20 i després de les ponderacions pertinents per categories va aconseguir el segon lloc a la classificació universitària.
Quim Solé, es va proclamar subcampió de Catalunya d'H21A a tan sols un segon del primer classificat i va quedar tercer individual en el Campionat de Catalunya Universitari.
El podi en H21A el va completar Dídac San José amb un magnífic tercer lloc, que demostra que ja s'ha recuperat del problemes que portava arrastrant des de principi de temporada. Així mateix, va quedar 4t en la classificació universitària.
En la mateixa categoria l'Enric Prats va quedar 14è i el Fidel Compte 26è.

Tot l'equip de l'escola esportiva 
En la categoria elit, l'entrenador de l'escola esportiva Roger Solé va quedar 11è classificat i Quim Vich, desprès del seu podi en el Campionat de Catalunya Nocturn no va poder acabar la cursa per problemes musculars.
Amb aquests bons resultats, els nostres corredors universitaris, ja preparen el Campionat d'Espanya Universitari, que es celebrarà a Granada del 6 al 8 de maig.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada