diumenge, 7 d’agost del 2016

VII Cursa d'orientació de la Festa Major d'Igualada

II Rogaining de Festa Major
Aquest any arriba el segon rogaining semiurbà a la nostra ciutat i dels del club CERRR Igualada us hi convidem a assistir-hi. 
Modalitat: rogaining popular semiurbà de 45 minuts de durada. És un cursa score. Es donarà un mapa A4 amb un total de 25 controls els quals s'han d'intentar fer amb un màxim de 45 minuts. Les fites tindran diferents puntuacions, i aquestes venen indicades amb la desena del codi de la fita. S'haurà d'utilitzar l'estratègia ja que es molt difícil poder passar per tots els controls amb el temps establert. Arribar més tard de l'hora permesa restarà 1punt per cada minut durant els 5 primers minuts i posteriorment 5 minuts per cada minut. El marcatge de les fites serà amb la pinça tradicional.
DIA: Dilluns, 22 d'agost de 2016
El rogaining: Activitat oberta a tothom que disposi de capacitat d'orientació i de desplaçament a peu per navegar a través dels carrers del nucli urbà i voltants de la capital de l'Anoia. Modalitats Individuals i equips de 2 a 5 persones. Precaució el trànsit és obert.
Mapa: Actualitzat el 2016, per Roger Solé, Biel Ràfols i Quim Solé. Escala 1:7.500 i equidistància 5 m.
Lloc de trobada: Plaça de Cal Font
Hora: Recollida targetes a partir de les 19:00h. Sortida en massa 19:15 hores.
Inscripcions: Inscripcions gratuïtes. Per tal d'assegurar-se mapa, cal enviar un correu amb nom i cognoms dels membres de l'equip i edat a 
orientacioigualada@hotmail.com.

I després... el III O-birring igualdí dins dels actes de la Coll@nada: més informació al esdeveniment:  https://www.facebook.com/events/321620644895169/                               o a la web: Properament

Caminant o corrent? Es pot fer de qualsevol manera. És una prova popular oberta a tothom. Més informació sobre les curses d'orientació: 
http://escolaesportivacerrr.blogspot.com.es/
FCOC: orientació.cat
cursesorientacio.cat

La sortida de l'any passat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada