diumenge, 22 de gener del 2017

1r entrenament temporada 2017 del grup de tecnificació de la Federació amb membres de l'Escola Esportiva

Aquests diumenge, el grup de tecnificació de la FCOC ha realitzat el primer entrenament conjunt d'aquesta temporada 2017. L'entrenament s'ha dut a terme al municipi de Castellbisbal, al mapa de El Canyet.
L'entrenament ha començat a les 9 del matí, on els atletes han realitzat un seguiment per tal de començar a escalfar el cos. Seguidament han realitzat un one man relay, de tres postes molt ràpid i han acabat amb unes sèries en grup per la mateixa zona.
D'aquesta manera els nostres joves és preparen per encarar un mes de febrer molt dur, amb la primera Copa Catalana la setmana que ve i dues lligues espanyoles.
Han participat de l'entrenament: Quim Rabella, Quim Vich, Quim Solé, Anna Illa, Laura Torres, Dídac San José i Pol Canosa del COC, Paula Padila, Andreu Aliu, Laura Baus, Eloi Martí, Sergi Oliveras i Joana Martí del Aligots, Aniol Bisquert i Jordi Moragas del UEVic, la Xènia Ledesma i el Bernat Ledesma del Xino-Xano, l'Arnau Loro del Badalona-O i el Roger Virgili del Go-Xtrem. A més a més, el tècnic de l'entrenament ha estat el nostre entrenador Roger Solé.

Foto del grup FCOC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada