dissabte, 22 d’abril del 2017

Grans resultats de l'Escola Esportiva CERRR aquest CEO 2017

Del 14 al 16 d'abril va tenir lloc a Canencia i Miraflores de la Sierra (Madrid), el Campionat d'Espanya de Curses d'Orientació.
Com en els darrers anys, va ser un Campionat molt atapeït, on amb només tres dies els orientadors havien de disputar cinc proves diferents.
Aquest any, la serra madrilenya ens va oferir uns terrenys molt nets, amb forts desnivells i amb petites zones de roques.
Van ser sis els igualadins que van participar al Campionat, amb el Club Orientació Catalunya.
Divendres al matí, començava el Campionat d'Espanya amb la prova de mitja distància. Els corredors igualadins no van començar amb gaire bon peu aquest campionat i d'aquesta prova només cal destacar el sorprenent 4t lloc de Dídac San José a la categoria H20, a menys d'un minut del tercer classificat.
Els igualadins del CERRR
Dissabte la tarda, tocava la prova dels relleus clàssics. Per primera vegada, un dels equips catalans, estava format en la seva totalitat per membres de l'escola esportiva. I és que l'equip format per l'Arnau Requena, Dídac San José i David Riba, va estar a punt de donar la sorpresa quedant en 4t lloc en la categoria júnior a només 5 segons dels tercers classificats, l'equip de Castellà i LLeó.
En la mateixa categoria, Quim Solé va aconseguir un 5è lloc amb els seus companys d'equip.
Dissabte al matí, tocava la prova esprint pel centre de la població de Miraflores. Aquesta prova era puntuable pel WRE i va portar la primera medalla per la delegació igualadina. I és que Roger Solé va aconseguir el bronze en la categoria H21A.
D'aquesta prova, també cal destacar el retorn a la competició de Quim Vich, que després de molts mesos sense poder competir es va tornar a calçar les bambes i va aconseguir la 17a posició en la categoria H20.
La mateixa tarda, tocava la prova dels relleus mixtes. Una prova molt explosiva, on per equips de 4 persones (dos nois i dues noies) els integrants realitzen els seus circuits, generalment en zones urbanes. En aquesta prova, només hi va prendre part Quim Solé, on va aconseguir un tercer lloc darrere les comunitats de Madrid i Andalusia amb un equip format amb la barcelonina Mar Serrallonga i els gironins Sergi Oliveras i Joana Martí.
Diumenge al matí, tocava l'última prova del campionat, la llarga distància. Una carrera molt dura i amb molt desnivell que no va deixar gaire bon regust de boca als orientadors igualadins.
Al final, segon lloc per Catalunya a la classificació per comunitats i també un segon lloc a la classificació per clubs (Club Orientació Catalunya) d'aquest campionat d'Espanya 2017.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada