dilluns, 3 de juliol del 2017

Final de temporada 2016-17 Escola Esportiva CERRR

Des de ja fa set temporades, el club esportiu CERRR Igualada organitza a través de la seva escola esportiva (Escola Esportiva del CERRR) una activitat de promoció de les curses de muntanya, les curses d'orientació i el triatló entre els joves de la comarca.
Aquesta temporada han estat 45 els esportistes que han participat de diferents modalitats esportives al medi natural i que han aconseguit una bona quantitat de victòries en competicions al llarg de l'any.
Els integrants d’aquests grups d'entrenament, participen en diferents entrenaments setmanals tècnics i físics, de dues hores de durada, sota les ordres d'un jove equip de tècnics del club.
Destacar el fort creixement del grup de minis que va iniciar l'activitat l'any passat i que comencen a fer un tastet de les diferents disciplines de muntanya que practicant els més els grans.
Volem encoratjar i agrair, tant corredors/res com a tècnics, el treball i esforç que estan realitzant, que estem segurs que seguiran donant molts èxits de cara la temporada vinent.
Aprofitant l’avinentesa, des de l’escola esportiva del CERRR, animem a tots els nens i nenes d’Igualada i comarca a acompanyar-nos en la Cursa d’Orientació que organitzarem a la ciutat d’Igualada dins el programa de festa major, el dilluns 21 d’agost a les 9:30h del matí a la plaça de Cal Font. 

Molt bon estiu a tothom!

Foto de grup

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada