divendres, 9 de febrer del 2018

Gran inici de la lliga Catalonia Kids trai 2018 per l’escola esportiva del CERRR

L'equip del CERRR

Dissabte dia 3 de febrer, en paral·lel a la Ultra Trail Montnegre-Corredor (UTMC), va tenir lloc la primera prova del circuit Catalonia Kids Trail (la lliga catalana de trail per les categories de promoció).
Aquesta vegada, la zona de competició va ser a la població de Vallgorguina (Vallès Oriental), amb uns circuits físicament molt durs que transitaven per petits corriols dels límits del Parc Natural.
L’escola esportiva del CERRR va portar un equip molt nombrós que va aconseguir podis en pràcticament totes les categories en que va participar.
En la categoria dels més petits de tots, amb un recorregut 0,5kms l’Anna Salvador es va proclamar guanyadora general de la categoria amb un minut d’avantatge respecte al segona classificat.
En la categoria benjamí, amb un recorregut de 3km la Etna Torras va aconseguir un segon lloc femení i el Jordi Salvador una 11a posició masculina. En la mateixa categoria la Martina Solà va haver d’abandonar per culpa d’una lesió.
En la categoria aleví, els resultats també van ser molt bons. Després de 4km de cursa el Roger Quintana va aconseguir un segon lloc absolut, així mateix en fèmines la Laia Alonso va aconseguir el primer lloc femení.
El circuit infantil, tenia una distància de 5km i el nostres dos representants en la categoria van aconseguir una sisena i novena posició respectivament (Jan Solà i Nil Alonso).
Finalment, en la categoria absoluta (Cadet) la Carlota Díaz-Guerra va seguir en la línia dels anys anteriors i va guanyar en femínes amb un gran aventatge respecte la resta de competidores.
La segona prova de la lliga serà el dia 25 de març a laInndomit Kids Trail a Sant Andreu de Llavaneres

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada