dilluns, 8 d’abril del 2019

Gran resultat al Campionat de Catalunya de Relleus 2019

Diumenge passat, va tenir lloc a Prats de Lluçanès el Campionat de Catalunya de relleus 2019, organitzat pel Club d’Orientació Berguedà.
Terrenys oberts, boscos nets i camps de cultiu, els corredors van haver de posar a prova la seva concentració amb la responsabilitat compartida d’obtenir un bon resultat com equip. Ràpids i molt dinàmics, on no valien errors, van ser molt disputats i no es van decidir fins al final.
L’escola esportiva hi va presentar quatre corredors, tots distribuïts en diferents equips.
En la categoria cadet en Guillem Malet va formar equip amb en Maurici Rabell i vana aconseguir una 5a posició.
En la categoria junior femení, la igualadina Aina Torné corria amb la barcelonina Alba Loré i van aconseguir la primera posició per davant de l’equip de l’Aligots Girona.
En categoria sènior, els germans Roger i Quim Solé estaven distribuïts en el primer i segon equip del seu club i Dídac San José en el tercer equip.
Quim Solé, en el primer equip, feia parella amb el Pol Canosa i en Biel Ràfols i van aconseguir la plata en aquest campionat.
Roger Solé, que feia equip amb Joel Suñé i Rubén Méndez van aconseguir la quarta posició.
Recordem que els corredors de l’escola esportiva del CERRR quan fan orientació corren amb el Club d’Orientació Catalunya (COC).
En categoria absoluta l’equip del club “Badalona Orientació” format per Lluís Ferrer, Arnau Loro i Tommi Tölkkö en categoria masculina i l’equip dels “Aligots” amb Laura Baus, Clàudia Baus i Marta Bruns en categoria femenina, es van proclamar Campions de Catalunya.
En el següent enllaç trobareu les classificacions: CLASSIFICACIONS 2019 RELLEUS
Els corredors de l'escola esportiva

L'equip del Quim Solé photo © Lleí Viles




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada