dilluns, 23 de desembre del 2019

Reconeixement pels joves de l’escola esportiva del CERRR- UECANOIA a la Catalonia Kids Cup 2019


El passat 14 de desembre va tenir lloc, a la seu de la conselleria de l’Esport Català a Esplugues de Llobregat, l’entrega de premis de la classificació final de la Catalonia Kids Cup 2019, la lliga catalana de curses de muntanya en categories d’iniciació. 
En l’actual temporada han estat nou les proves disputades al llarg de l’any, que van començar amb un trail sobre neu (Polartic), van incloure un quilòmetre vertical i es va acabar amb la cursa CGM kids a Girona.
En una lliga ja consolidada, han estat un centenar els joves ,que dividits en diverses categories, l’han seguit al llarg de tota la temporada. Recordem que aquestes proves tenen unes distàncies especials adequades a cada grup d’edat i són molt recomanables per iniciar-se en les curses de muntanya.
Finalment, el dijous 14 tocava l’entrega de premis de la classificació general de la temporada on hi va participar la excampiona del món Núria Picas.
Cal felicitar als tres representants del CERRR-UECANOIA que van aconseguir podi en aquesta classificació. En la categoria prebenjamí femení l’Anna Salvador va aconseguir la tercera posició. En la categoria benjamí masculí el Jordi Salvador va aconseguir el onzè lloc. En aquesta categoria el Joan Martínez només va participar en una prova i per això no es va classificar per la classificació final. El capelladí Roger Quintana va quedar primer en la categoria aleví, guanyant pràcticament totes les proves. I en la mateixa categoria, la Laia Alonso va aconseguir la tercera posició. Destacar que l’Octavi Prades no es va classificar per falta de curses.
Moltes felicitats a tots els components de l’equip!


Els nostres premiats


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada