dilluns, 27 de gener del 2020

Bons resultats a la cursa Tocats per la campana de Calaf


Diumenge passat, es va celebrar a Calaf, la cursa Tocats per la campana. Malgrat que el mal temps aproximadament un centenar de persones es van dirigir a la plaça Gran per participar de la modalitat caminada o modalitat cursa d’aquesta primera edició. La primera cursa va ser la de 10 km, que es va iniciar al so de la campana de l’església de Sant Jaume. Seguidament es va donar el tret de sortida a la caminada i finalment a la cursa de 6’5 km. A més a més, des del replà de l’ermita de Sant Sebastià va tenir lloc la cursa infantil amb un circuit de 800 metres.
Van ser nombrosos, els participants de l’escola esportiva del CERRR en aquesta cursa, tant en la categoria infantil, com en la d’adults.
Destacar el resultat en la categoria de 10 km en què van ocupar el segon i el tercer lloc els nostres entrenadors  Marc Sabater (41' 43'') i Fidel Compte (44' 44'').
En la categoria de 6’5 km va guanyar el jove Joan Martínez (32' 40''). A més a més, també van participar d’aquesta cursa el Nil Alonso, el Lluc Pujol, el Ton Pujol, l’Ona Planas, el Roc Planas, el Joan Pujol, el Daniel Martínez, l’Anna Pérez i l’Albert Planas.
Moltes felicitats a tothom i felicitar l’Ajuntament de Calaf per la bona organització i aquesta nova iniciativa.


Els participants del CERRR

El jove Joan Martínez

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada