diumenge, 27 de setembre del 2020

I CURSA VIRTUAL "Rècord Puig de Sant Miquel". Allarguem fins el 31 de desembre!

CURSA: 1ª Cursa virtual ‘’Rècord Puig de Sant Miquel’’

DATES: Seran vàlides tots els tracks gravats a STRAVA entre el 1 d’octubre i el 31 de desembre de 2020 (Ambdós inclosos). Es pot realitzar tantes vegades com es vulgui durant aquesta franja de dies.

TRACK GPX: DESCARREGAR AQUEST ARXIU 

RECORREGUT: https://ca.wikiloc.com/rutes-cursa-de-muntanya/estadi-puig-sant-miquel-estadi-57408482#lb-embed

INSCRIPCIÓ: Sense inscripció. Cursa oberta a tots aquells que tinguin un perfil strava i realitzin el recorregut tal  com s’indica en la normativa.

PREMI: Sorpresa. 1r masculí i femení de la general. 

PROPOSA L'ACTIVITAT: Escola Esportiva CERRR-UECANOIA. Secció curses d’orientació.

UNES PARAULES I ACLARIMENTS DE L'ORGANITZACIÓ:

De ben segur que si entreneu per la Conca d’Òdena haureu pujat o haureu sentit a parlar algun cop del pic essencial Puig de Sant Miquel. Aquest cim de 733m  es troba a l’oest dels molins de Rubió, envoltat de plena naturalesa i corriols que fan que el seu ascens sigui d’allò més gratificant.

Una de les rutes d’ascens més freqüentades és sortir des de l’estadi atlètic d’Igualada. Trobem diferents variants, rutes més pisteres, altres mes tècniques,.. que ens condueixen al cim en uns 7-9 kilòmetres depenen de la ruta escollida.

Des de l’Escola Esportiva CERRR - UECANOIA ja fa un temps que ens picava la curiositat d’intentar descobrir quin seria el ‘’temps rècord’’ de pujada i baixada  del Puig de Sant Miquel, i d’aquesta idea neix aquesta primera cursa virtual.

La idea és molt senzilla, per tal de realitzar aquesta cursa només ens caldrà que fer el recorregut amb algun dispositiu mòbil o rellotge que enregistri l’activitat i posteriorment penjar-la a STRAVA, on  s’obrirà un segment sencer de tota la cursa, creant-se així la classificació de manera virtual i permetent als participants decidir quin dia i horari és més idoni per poder marcar el record de la prova.

El recorregut de 14’6km amb +475m, (teniu el track al principi), ha estat pensada per fer-se en el menor temps possible (tot i no ser el recorregut més curt). La sortida, serà a la mateixa porta de l’estadi atlètic d’Igualada, d’on sortirem direcció a la muntanyeta del costat de l’estadi (PuigCornet), per agafar el camí que ens porta cap a l’Espelt tot creuant per sota l’Autovia. Un cop arribats a l’Espelt girarem a l’esquerra, creuant el poble per la zona més plana i passant per una FONT, (possible avituallament). Al final del poble agafem la pista que surt direcció nord, que ràpidament es converteix en un petit corriol. Seguirem tot recte fins a arribar a la pujada empedrada, on començarà un dels trams més durs fins a arribar a Cal Estruch. Travessada la carretera agafarem la pista direcció nord, que acaba convertint-se en un corriol i que ens fa arribar a Sant Pere d’Ardesa, on ja només queda coronar el cim. La tornada es fa pel mateix recorregut a l’inrevés.

La cursa, 100% popular i oberta a tothom, només serà vàlida si es realitza entre el dia 1 d’octubre i fins al dia 1 de novembre Es podrà realitzar tantes vegades com es vulgui per millorar el temps. Les classificacions es penjaran en aquest mateix blog a partir del dia 3 d’octubre. Us convidem a participar-hi de forma individual, en grup o de la manera que vosaltres desitgeu sempre que la mateixa persona realitzi tot el recorregut. Recordeu que el temps amb el rellotge parat també suma!!!

Recordeu que és una cursa no oficial i que l'organització no es fa responsable de cap accident o lesió que es puguin fer els participants.

Molta sort a tots! Per qualsevol dubte contacteu amb nosaltres.







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada