dijous, 13 de gener del 2022

Més de 100 participants en el Circuit temporal d’Orientació del Parc Fluvial

Durant totes les festivitats de Nadal i fins al dia 9 de gener s’ha organitzat, a la zona del Parc Fluvial de Vilanova (voltants de Can Titó), un circuit permanent d’orientació obert a totes i tots aquells que hi volguessin participar.

El circuit que constava d’onze punts de control identificats amb codis QR i en què només es necessitava un mapa i l’aplicació gratuïta microsprinrts, l’han realitzat més d’un centenar de persones al llarg de tots aquests dies.

Des de l’organització, es fa una valoració molt positiva de l’activitat que ha permès donar a conèixer l’esport d’orientació a la ciutadania i de la mateixa manera es feia un recorregut per aquesta zona natural de Vilanova del Camí. A la vegada, aquest circuit fix ha donat continuïtat al que ja es va organitzar l’any passat al parc Valldaura d’Igualada.

Agraïm a tothom la seva participació i al Club UECANOIA, al Club Orientació Catalunya i a l’Ajuntament de Vilanova del Camí la seva col·laboració per tal de poder dur a terme aquesta activitat.

RESULTATS MICROSPRINT XXXIII CURSA DE L'ANOIA

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada