diumenge, 16 d’abril del 2023

QUIM VICH SUBCAMPIÓ D'ESPANYA DE RELLEUS MIXTS A SÒRIA

Sòria ha acollit durant aquest passat cap de setmana als millors especialistes nacionals en orientació, per disputar el Campionat d’Espanya d’Orientació de cursa llarga i de relleus mixts, organitzat per la Federació Espanyola d’Orientació. Quim Vich, Lluc Torné i Quim Solé, de l’Escola Esportiva UEC Anoia, van ser alguns dels encarregats de representar a Catalunya en la competició.

Durant el divendres els orientadors van poder entrenar amb el mapa Model Event, a Pinar Grande, un mapa a prop de la zona del campionat, per poder tenir un primer contacte amb el terreny. Al llarg de tot el matí del dissabte, a Sotolengo, es van anar donant les sortides individuals de la cursa llarga, on Quim Vich va assolir una 13a posició en categoria elit, amb un temps d’1h21’51” en el seu circuit de 12,7km i 365m+ lineals; Quim Solé, per la seva part, va arribar en 7a posició en categoria M-21. Dissabte a la tarda, amb el cansanci ja acomulat de la cursa del matí, es va donar el tret de sortida en massa dels relleus mixts, a la població d’Abejar, on Quim Vich, junt amb Ona Ràfols, Marc Serrallonga i Anna Serrallonga, han obtingut una 2a posició sènior, proclamant-se subcampions d’Espanya de relleus mixts. Lluc Torné, junt amb els seus companys de relleus, ha aconseguit una meritòria 7a posició júnior, i Quim Solé, també amb els seus companys de relleus, ha assolit una 5a posició en categoria sènior open.