diumenge, 19 de novembre del 2023

JOAN MARTÍNEZ CAMPIÓ DE CATALUNYA D'ORIENTACIÓ ESPRINT

 2 DIES DEL BERGUEDÀ

El Club Orientació Berguedà ha preparat un any més, i ja en van 13 edicions, la cursa d’orientació dels 2 Dies del Berguedà, celebrant 3 curses al llarg del cap de setmana entre les comarques veïnes del Bages, el Solsonès i el Berguedà.


Dissabte va ser el torn de les curses esprint, disputant al matí la prova classificatòria pel centre urbà de Cardona, i a la tarda la final i Campionat de Catalunya de la modalitat a Solsona. L'Escola Esportiva UECAnoia va fer-hi un gran paper, i és que Joan Martínez es va proclamar campió de Catalunya de la categoria H14 amb un temps de 9’10”. En categoria elit, hi van competir Quim Solé, qui va acabar en 5a posició amb un temps de 16’57”, Roger Solé que es va endur la 7a posició en 18’14” i Lluc Torné que el va seguir de prop en 8a posició amb un temps de 18’51”. Per altra banda, a la categoria popular, amb el circuit taronja, Daniel Martínez va marcar el control de meta en 2a posició.


Diumenge va seguir la competició al terme municipal de Castellar del Riu, més concretament a Espinalbet, amb la Copa Catalana de Mitja Distància, aquesta vegada, però, amb l’única representació de Joan Martínez, qui va pujar al 3r calaix del podi H14.


El Joan com a Campió de Catalunya 

Els representants de l'Escola Esportiva


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada