dimarts, 2 de gener del 2024

DOS TOP10 DE QUIM VICH A LES PROVES DEL RÀNQUING MUNDIAL D’ORIENTACIÓ A LA XINA

 

El calendari de la Federació Internacional d’Orientació (IOF) posa punt final a l’any 2023 amb dues proves sprint puntuables pel World Ranking Events, a l’illa de Zhousan, Xina. Quim Vich, de l’Escola Esportiva UECAnoia, juntament amb l’extremeny Isaac Hernández, han estat els representants de la Federació Espanyola d’Orientació (FEDO) en aquesta competició internacional, amb l’objectiu de competir i sumar punts dins la taula del rànquing mundial.


Les curses es van disputar diumenge 31 i dilluns 1, i comptaven amb la participació de més de 4.000 atletes, entre xinesos i internacionals, demostrant que aquest esport es troba en auge als paÏsos orientals. La primera de les dues curses va ser un sprint combinant parcs i zones boscoses de bambú, cursa la qual Quim Vich va finalitzar en un magnífic top 10. L’endemà, va ser el torn de l’sprint urbà per un antic poble xinès, amb un traçat molt planer, permetent als orientadors fer una cursa molt ràpida, i on Quim va marcar el control de l’arribada en 8a posició.


Els atletes seguiran una setmana més per la zona per disputar el cap de setmana vinent curses d'exhibició.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada