diumenge, 20 d’octubre del 2024

QUIM VICH TERCER AL CAMPIONAT D’ESPANYA DE RELLEUS MIXTS

Campionat d'Espanya Sprint i de Relleus Mixts d'Orientació

El VII Trofeo Nazaríes, celebrat a Guadix, Granada, ha estat seu del Campionat d’Espanya 2024 de distància sprint i de relleus mixtes.

Al llarg de tota la tarda de dissabte, els millors orientadors de tota Espanya van anar prenent la sortida d’un en un per disputar la distància sprint, entre ells, Quim Vich, corredor de l’Escola Esportiva UEC Anoia i del Club Orientació de Catalunya. Amb un temps de 15’23”, Quim va ser capaç de passar tots els controls del mapa, i marcar el control de meta en 7a posició, a poc més d’1 minut del podi. L’endemà al matí, juntament amb Judit Ravell, Eloi Martí i Mar Serrallonga, Vich va córrer els relleus mixts, proclamant-se com el  tercer quartet més fort del panorama nacional, i pujant així al 3r calaix del podi del Campionat d’Espanya, sumant entre els quatre corredors un temps d’1h01’.