dimarts, 21 de maig del 2013

Lliga Espanyola: II Trofeo Pinares.


El passat cap de setmana 11 i 12 d’abril, esportistes de l’Escola esportiva: Fidel Compte i Quim Solé i l’entrenador, Roger Solé van participar en la IX Prova de Lliga Espanyola: II Trofeo Pinares.

El Fidel en el seu primer "Suelo Duro"
En Fidel Compte debutava en una lliga espanyola en la categoria H- 16 anant de menys a més en les tres proves que es van disputar. Pel Fidel també va ésser el seu primer Suelo Duro i tot i el fred hivernal que es patia el Pavelló de San Leonardo de Yagüe hem de dir que anava molt ben equipat.
En Quim Solé corredor H-18, i el qual la prova li puntuava per entrar a la selecció espanyola sub-16, no va acabar molt satisfet amb els seus resultat, encara que va complir els objectius mínims marcats per aquesta cita.
El Roger Solé després de molts dies sense competir va realitzar una mitja distància amb un error molt important que el va condemnar en els últims llocs de la classificació, però en la prova de diumenge (llarga distància) va saber recuperar-se i va quedar segon classificat a tant sols 10’’ del primer.


El integrants del viatge amb Joel Suñe, company del club.


Resultats Fidel Compte:
Mitjà: 20è.
Sprint:24è cadet.
Llarga: 21è.

Resultats Quim Solé:
Mitjà: 7è.
Sprint: 5è cadet.
Llarga: 7è.

Resultats Roger Solé:
Mitjà: 27è.
Sprint: 19è senior.
Llarga: 2n.

Podeu trobar tots els resultats en el següent link: Resultats II Trofeo Pinares.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada