dijous, 13 de juny del 2013

Campionat de Catalunya de relleus. 1 campió de Catalunya (Arnau Requena) i magnífics resultats.


Aquest cap de setmana es va disputar a Llers (Alt Empordà) el Campionat de Catalunya de relleus on la majoria dels nostres atletes debutaven en aquesta disciplina.



La sortida

Repassem els resultats dels diferents orientadors igualadins en cada categoria:

CADET:

Sergi Solé corria en la categoria Cadet fent equip amb el barceloní Iu Alsius, s’ha de destacar que el Sergi va fer una gran cursa aconseguint el segon millor temps en la seva categoria.

Sergi Solé al canvi de relleu, amb el públic animant-lo entusiastament 

JUNIOR:

L'arnau Requena en el canvi de relleu
Arnau Requena, l’equip de l’Arnau va aconseguir el Campionat de Catalunya de Relleus en la categoria junior amb un temps total de 2:26:31, amb una magnífica cursa de l’igualadí que va realitzar el millor temps de la seva categoria amb molt avantatge respecte els seus rivals.



Fidel Compte, David Riba i Luca Almiñana formaven un equip integrament igualadí (anem pel bon camí) i s’estrenaven en aquesta modalitat. S’ha de dir que els tres esportistes van realitzar magnífics temps, tot i el nerviosisme que portaven.

SÈNIOR:

Quin Solé, corria amb el quart equip del COC tot fent equip amb Andreu Alvaruiz i Pau Batet. El seu equip va quedar en 12a posició. Tot i així volem felicitar el Quim que debutava en la categoria absoluta i va realitzar el millor temps en el seu equip.


Felicitats a tots per aquests resultats!

El podi Júnior Femení i Júnior Masculí


LA DADA NEGATIVA:


Un de nosaltres va tornar amb un turmell molt inflat cap a casa.

1 comentari: