diumenge, 29 de juny del 2014

Stage de final de temporada i FarOnit 2014

El moment del briefing
Tenint en compte que la temporada ja s’acabava, els atletes de l’Escola Esportiva CERRR vam anar a Vilanova i la Geltrú a fer un mini stage per celebrar els bons resultats de la temporada. 



A més, vam participar en un rogaining nocturn que ja té molta història: La FarOnit. Vam presentar 5 equips diferents (per parelles), per tal d’afrontar aquesta prova de dues hores de durada i s’havia d’intentar marcar el màxim de fites possibles i obtenir així el màxim de punts amb el mínim de temps possible. A les 22h de la nit es va donar la sortida de la prova, hi havia més de 200 equips i es celebrava per la costa del Garraf. 

El podi absolut masculí
Els resultats van ser molt bons, l’equip 1 i l’equip 2 del de la nostre escola van quedar 2n i 3r classificats absoluts de la competició, per darrera de l’equip Haglofs. Els altres equips van quedar 12è, 13è i 28è de la classificació masculina.


Felicitar per aquests bons resultats al Dídac San José, Dani Degràcia, David Riba, Carles Costa, Enric Prats, Ricard Fusté, Quim Vich i Quim Solé. Així com també els que no van poder assistir al stage: Miriam Riba, Ton Vilà, Sergi Solé, Fidel Compte. Ha estat una gran temporada i esperem que la següent sigui molt millor. Agrair l’ajuda de la Laia Domènech i del Roger Solé.


Bon estiu!

Tot l'equip moments abans de la cursa

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada