diumenge, 22 de febrer del 2015

Molts podis per l’escola esportiva al Campionat de Catalunya de Relleus


La cursa s’ha dut a terme al Peu de Montserrat, en els terrenys annexos a la urbanització Bruc Residencial. Un terreny típicament mediterrani, que alterna zones de bosc amb camps i amb pocs desnivells que han permès aconseguir ritmes de cursa molt ràpids.

Primer de tot, destacar el Campionat de Catalunya en la categoria Júnior aconseguit per un equip  format per tres membres de l’escola esportiva: Quim Solé, Dídac San José i Quim Vich, amb una avantatge molt considerable davant de la resta de classificats.

En aquesta categoria, també, ha corregut un altre equip de l’escola esportiva format pel Fidel Compte, Enric Prats i Luca Almiñana, que a conseqüència d’una lesió del primer rellevista ha provocat que hagués d’abandonar.

En el Campionat de Catalunya, també, ha participat l’Arnau Requena que s’estrenava  en el 2n equip Sènior del Club Orientació Catalunya i que ha aconseguit una 7a posició final.

Recordar que en les competicions oficials els nostres esportistes corren amb el Club d’Orientació Catalunya.
Alguns membres de l'escola esportiva que han participat a la competició

La resta de membres de l’escola, han participat en el Campionat de l’Anoia de curses d’Orientació escolar amb els següents resultats:

En la categoria cadet masculí, Jordi Canó ha quedat en primera posició.

En la categoria juvenil masculí, el Gil Torné també ha quedat en primera posició.

En Infantil masculí, els tres llocs del podi han estat ocupats per nosaltres Ton Vilà 1r, Bern Vich 2n i Pol Arcarcons 3r.


Finalment, destacar la victòria de David Riba en el circuit open d’aquesta cursa per davant de 70 participants que no han pogut optar a córrer el campionat oficial. 



2 comentaris: