dilluns, 11 de maig del 2015

Pol Ràfols i Roger Solé tercers al rogaining del Catllaràs

El podi absolut de la prova
El dissabte, dia 9 de maig a les 9h del matí, es donava la sortida a la tercera prova de Copa Catalana del2015 de rogainings de 6 hores, des de Santuari de Falgars (Berguedà) amb més d’un centenar d’equips participants.
Recordem que els rogainings són proves per equips, en les quals els participants han de passar pel màxim de punts de control en un temps màxim de sis hores. Segons la dificultat tècnica i física de cada control, els equips obtenen diferents puntuacions.
L'arribada de l'equip júnior © COC
La prova es va desenvolupar en un dia molt calorós, que conjuntament, amb els forts desnivells del terreny van endurir encara més la prova. La parella de l’escola esportiva va aguantar molt bé el ritme i juntament amb una molt bona estratègia en la tria del recorregut, van poder aconseguir un magnífic tercer lloc final en la categoria absoluta. Un temps de 5:53:21 hores de cursa, a tan sols 5 punts de la segona parella.

En la mateixa prova i en la categoria júnior, també hi van participar els igualadins Quim Vich, Dídac San José i David Riba que feien equip amb el barceloní Joel Suñé. Aquest equip  es va acabar imposant en la seva categoria.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada