dimarts, 16 de juny del 2015

2n lloc de Roger Solé a la 5a Cursa Lluís Barrera

El passat diumenge, dia 7 de juny, es va celebrar a Vilafranca del Penedès la 5aCursa Lluís Barrera d'Orientació, que aquest any per primer cop  entrava a la lliga de curses del Penedès.
Els nostres representnats Quim Vich i Roger Solé
Per cinquè any consecutiu es celebrava aquesta cursa d'orientació, modalitat rogaining, en que durant dues hores i mitja els participants havien de trobar els 18 controls escampats entre les vinyes dels voltants de la capital del Penedès

Recordem que els rogainings són proves en les quals els participants han de passar pel màxim de punts de control en un temps màxim de 2,5 hores. Segons la dificultat tècnica i física de cada control, els corredors obtenen diferents puntuacions.

La forta calor, va ser el rival més dur pels més de 150  participants de la prova.

Al final,el Roger Solé aconseguia quedar en segona posició a la general amb un temps de 01:55:15 amb 18'5 km de cursa per darrera del barceloní Daniel Daví.

Quim Vich, que també participava en la categoria absoluta, va realitzar tots els controls amb un temps de 02:13:03.

La pròxima prova dels nostres esportistes, serà el Campionat de Catalunya de mitja distància a Berga el pròxim 27 de juny.