dimarts, 17 de novembre del 2015

Molts podis de l'escola esportiva a l'última prova de Copa Catalana a Vic

Aquest passat cap de setmana, va tenir lloc a Sant Martí Sescorts (Osona), i a L'Esquirol (Osona), les dues últimes proves de la Copa Catalana de Cursesd'orientació.
La cursa de dissabte (la prova de llarga distància) transcorria per terrenys semioberts, amb pocs elements destacats, cosa que provocava que la velocitat de cursa fos molt ràpida. Tot i així, la prova es va celebrar amb una densa boira que impedia una bona visibilitat i que va dificultar molt la prova als corredors. En aquesta cursa, destacar que l'igualadí Quim Vich es disputava el lideratge final de la copa catalana en la categoria H18 amb el badaloní Arnau Loró i que per culpa de petits errors no va poder aconseguir, donant el lideratge al orientador badaloní.
Els nostres representants a la prova
La cursa de diumenge (la mitja distància) va tenir lloc a l'Esquirol, amb un mapa que combinava camps de conreu amb una zona de bosc amb molta penetrabilitat. Degut a l'elevat nombre d'elements que trobaven en el mapa, va ser una cursa molt tècnica, on els errors de concentració es van pagar molt cars.
Destacar el primer lloc en la categoria D18 de la Miriam Riba, que després de no competir durant molt mesos, va tornar a demostrar que no té rival.
Destacar el segona lloc a la general de Quim Vich,  el tercer de David Riba i el 4t lloc de Dídac San José , en la categoria H18 de la suma dels dos dies.
Quim Solé, que ha acabat la seva primera temporada a  la categoria absoluta, va acabar en 13a posició.

Ara, estem a l'espera de rebre les classificacions finals d'aquesta temporada 2015 i començar a preparar els objectius de cara a l'any 2016.