dijous, 28 de gener del 2016

I Lliga Espanyola a Ciudad Rodrigo (Salamanca) amb Quim Vich i Dídac San José

El Quim i el Dídac
El Quim Vich i el Dídac San José es van desplaçar fins a Ciudad Rodrigo (Salamanca), on va tenir lloc la primera prova de la lliga espanyola 2016 i la primera prova de selecció per participar a l'europeu d'aquest any.
Els dos corredors igualadins, van diputar tres proves (una llarga distància, un esprint i una mitja distància) per uns terrenys molt ràpids i amb uns mapes molt simplificats els quals demanaven una molt bona tècnica per tal de realitzar les proves sense errors.
Quim Vich, que s'estrenava a la categoria H20, va tancar una magnífica competició aconseguint una 18a posició a la mitja, una 13a posició a la llarga i una 18a posició al esprint. Cosa que el deixa en tercera posició en el seu grup d'edat per tal de classificar-se per entrar a la selecció desprès de la primera prova de selecció.
El Dídac San Jose va aconseguir en la mateixa categoria un 17è lloc al esprint i una 29a posició a la mitja.

La pròxima prova de selecció serà el 20 i 21 de febrer a Múrcia.