dijous, 16 de juny del 2016

Campionat i subcampionat de Catalunya pels equips júniors de Escola Esportiva CERRR - COC

Diumenge a les 10 h del matí, es donava la sortida a Capolat (Berguedà), als més de 80 equips que participaven en el Campionat de Catalunya de relleus 2016.
L'escola esportiva hi estava present amb dos equips de la categoria júnior: l'equip format per Quim Solé i Quim Vich i l'equip format per Arnau Requena i Dídac San José.
Els dos equips igualadins sortien com a favorits, però la cursa no va ser tan fàcil com es pensaven, doncs, l'equip de la UEVic ( Aniol Bisquert i Martí Nogué) va lluitar pel primer lloc fins als metres finals de la cursa.
Al final després de dos relleus de 5km lineals per corredor l'equip de Quim Solé i Quim Vich va aconseguir proclamar-se campió de Catalunya, per davant de l'equip d'Arnau Requena i Dídac San José.
Destacar que Roger Solé va aconseguir un 4t lloc amb el seu equip (Pol Ràfols i Joel Suñé) a la categoria absoluta.
Amb el bon gust d'aquest campionat i subcampionat arribem a la parada estiuenca de calendari, on els nostres corredors participaran en diferents competicions internacionals, com els 5 dies d'Espanya, el Grand Prix de la República Txeca o els OOCup d'Eslovenia.  
El podi júnior de Campionat de Catalunya de relleus 2016

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada