divendres, 5 d’agost del 2016

El Roger Solé va participar al Campionat del món de quilòmetre vertical a Barruera

El cap de setmana del 22, 23 i 24 de juliol va tenir lloc a Barruera (Vall de Boí) la Buff Epic Trail, que aquest any coincidia amb el Campionat del món de quilòmetre vertical, marató i ultra.
El Roger a la sortida photo © Francesc Lladó
El bon ambient i els increïbles paisatges naturals del Parc Nacional d'Aigüestortes van ser l'escenari d'aquestes proves de trail.
El divendres dia 29, va tenir lloc la prova de quilòmetre vertical amb un recorregut de 2,8 km, amb el quilòmetre de desnivell positiu on en alguns punts s'arribava a una inclinació del 55%.
Aquesta vegada la sortida va ser en format de cronoescalada i els corredors iniciaven la cursa cada 30 segones. L'únic membre del nostre club que va participar al Campionat va ser el nostre entrenador Roger Solé, que s'estrenava d'aquesta manera amb una prova d'aquestes característiques.
Al final, amb un temps de 56:29:55 un 107è lloc del món.
Destacar els bons resultats d'altres atletes igualadins, com el del Jordi Vallès, el Pol Makuri i per suposat el subcampionat de la Laura Orgué.