dimecres, 9 de novembre del 2016

4t lloc de Roger Solé al Rogaining del AZ Orientació 2016 (Vilanova i la Geltrú)

Dissabte 4 de novembre va tenir lloc a Vilanova i la Geltrú el 8è rogaining de la Lliga Penedès d'Orientació.
Recordem que els rogainings són proves d'orientació en què en un temps màxim de tres hores, els participants han de passar pel màxim nombre de controls possibles i segons la dificultat tècnica o física de cada control els corredors obtenen diferents puntuacions.
En aquesta ocasió, la prova es va celebrar en uns terrenys amb molt de conreu on s'intercalaven petites zones boscoses. Probablement va ser el rogaining més ràpid i amb menys desnivell de tota la lliga.
El Roger va aconseguir marcar tots els controls de la prova (134 punts) amb un temps de 2:37:00 quedant en 4t lloc de la general per darrera dels Halglofs Raid Team, el Priorat Montsant Siurana i l'equip Fuby. Només aquests quatre equips van aconseguir passar per tots els controls amb el temps establert.
D'aquesta manera el Roger Solé segueix liderant el total de la lliga Penedès, pendents només de la prova de Vallmoranta del pròxim 19 de novembre.
Recordem que el guanyador de la lliga Penedès serà el que tingui una mitjana millor de punts, sobre les seves millors cinc curses.