dimarts, 26 de setembre del 2017

Magnífics resultats de l'escola esportiva del CERRR a la Pirineus XS

Dissabte 23, en el marc de l'Ultra Pirineus 2017 es va celebrar la 5a prova de la Catalonia Kids Cup, la lliga infantil de trail del nostre país, pensada i dissenyada exclusivament pels corredors que s'inicien en les curses de muntanya.
Van ser 11 els corredors/es de la nostra escola que es van desplaçar a Bagà per tal de gaudir d'un entorn excepcional per aquest tipus de prova.
Amb més de 300 participants, aquests van ser els resultats dels nostres atletes:
En la categoria pre-benjamí, en una cursa de 2km el Jordi Salvador va aconseguir la 13a posició masculina. Així mateix, en aquesta categoria destacar el 2n lloc de l'Ingrid Díaz-Guerra (CAI) que va aconseguir un segon lloc femení.
En la categoria benjamí, en un circuit de 3km, la Martina Solà va aconseguir la primera posició, acompanyada de la Laia Alonso que va aconseguir la tercera posició. En la mateixa categoria el Xavier Muñoz va aconseguir una destacada 12a posició masculina.

El nostre equip a la Pirineus XS
En la categoria aleví, de 4 km de llargada, la igualadina Ona Solà va aconseguir el 2n lloc femení. En aquesta categoria hi va haver un petit error de marcatge pel qual es van veure afectats dos dels nostres corredors que anaven capdavanters de la prova i que van acabar la prova en 7a posició el Jan Solà i en 4a posició femenina la Sira Díaz-Guerra.
En la categoria infantil (5km), l'Arnau Muñoz va aconseguir un 5è lloc després d'una cursa molt ajustada, en què sempre va estar la capdavant de la prova. El Nil Alonso va aconseguir el 15è lloc masculí. En la mateixa cursa, la Carlota Díaz-Guerra va tornar a guanyar amb molta autoritat en la categoria femenina, reafirmant així el seu primer lloc en la classificació de la Catalonia Kids Cup.
La prova que tancarà el circuit de la Catalonia kids cup serà el pròxim 19 de novembre a Girona.