dimecres, 29 de novembre del 2017

Equipàs a la cursa de l’Esquiador 2017

Diumenge va tenir lloc a l’Òdena Village la 29a edició dela Cursa de l’Esquiador. Un any més amb circuit de trail, circuit de btt i modalitat caminada.
Les tres modalitats, realitzaven un recorregut pels voltants d’Òdena en que el recorregut els feia pujar el Puig d’Aguilera

L'equip escola esportiva CERRR
La modalitat caminada (16 km i 500 metres de desnivell) va ser la més nombrosa amb 450 participants. Encara que aquesta modalitat no és competitiva, van prendre part de la mateixa per part de l’escola esportiva del  CERRR, el Xavier Muñoz, la Laia Alonso, la Carme Vidal, la Vera Vich, el Gener Vich i el Bern Vich.
En bicicleta de muntanya i sobre un recorregut de 31km i 950 metres de desnivell,   va aconseguir la 117a posició a la general i la 12a juvenil.
En la modalitat de trail,  va ser on vam tenir més representants. Un recorregut molt similar al de la caminada, però amb baixades molt tècniques i divertides.
Primer de tot destacar la victòria a la cursa del nostre entrenador Sergi Solé, on amb un temps de 01:10:58 va guanyar amb molta autoritat la prova.
Seguidament i també en la categoria sènior van arribar en 22 posició Fidel Compte, en 25a Roger Solé, en 44a Quim Solé i en 67a el Daniel Degràcia.
En les categories de promoció, triplet en la categoria infantil, amb victòria de l’Arnau Muñoz, 2n lloc pel Nil Alonso i tercer pel Jan Solà. A més a més, en la mateixa categoria 4t lloc pel Lluc Torné i 5è pel Guillem Malet.
Finalment en la categoria juvenil femení, bronze per l’Aina Torné, que en les últimes curses s’està fent un lloc fix a cada podi.
A més a més, sembla que com a equip vam quedar en segona posició.

Moltes felicitats a tots i totes  per aquest gran resultat.
El podi infantil masculí, 100% CERRR

L'Aina Torné tercera a la categoria juvenil

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada