dissabte, 6 de gener del 2018

Per vacances, curses a dojo!

Esperem que els Reis hagin estat generosos i us hagin portat  molt material per poder fer molts quilòmetres.
Els corredors i corredores de l’escola esportiva del CERRR hem tingut un Nadal ben intens, plens de competicions populars per la comarca de l’Anoia.
El dia 25 de desembre, va tenir lloc a Capellades la XXXVIIICursa del Gall Dindi amb una molt bona representació del club.
Primerament, va tenir lloc la cursa infantil amb 1’5 km. El Roger Quintana va ser el nostre representant amb un 3r lloc a la general i primer atleta local.
La participació en les categories superiors (5 km) va ser també d’allò més bona. La nostra representant femenina, la Laura Nuñez, va aconseguir un 3r lloc femení en la categoria júnior.
Destacar el 1r lloc promesa del nostre entrenador Sergi Solé. A més a més per ordre d’arribada també hi van participar el Fidel Compte,  Roger Solé, Quim Solé, Daniel Degràcia, Arnau Requena, Luca Almiñana i Enric Prats.

L'equip a Capellades
L’últim dia de l’any va tocar participar en la 28a edició de la Sant Silvestre de Vilanova del Camí. Un any més amb circuit infantil i circuit adults.
La cursa Infantil va ser molt concorreguda pels nostres corredors. El Nil Alonso va aconseguir el segon lloc infantil i tercer de la cursa, el Roger Quintana va aconseguir un segon lloc aleví, l’Etna Torras que va aconseguir un tercer lloc en benjamí femení i un tercer lloc de la Laia Alonso (CAI/CERRR) a aleví femení.
També van participar de la cursa amb magnífics temps el Guillem Malet, el Jordi Salvador i l’Anna Salvador,
En els 5 km dels adults, destacar els magnífics temps de Marc Llambès i Arnau Muñoz que els van realitzar amb 19 minuts. També hi van participar el Daniel Degràcia, Fidel Compte, Roger Solé, Quim Solé, Luca Almiñana, la Carme Vidal i la corredora Laura Nuñez que va tornar a quedar tercera en la categoria juvenil.

L'equip a Vilanova del Camí
Finalment, avui dia de Reis ha tornat a tenir lloc la Cursa Reis Race al nucli antic de la ciutat d’Igualada, amb dos recorreguts un de 5 km i un de 10 km.
En la cursa de 5 km hi ha participat el Dani Degràcia, l’Etna Torras i el Lluc Torné.