dijous, 26 d’abril del 2018

Quim Vich, un cap de setmana a “tot o res”


Durant aquest pròxim cap de setmana, del 27 al 30 d’abril, tindrà lloc a Guardamar (Alacant), la prova de selecció definitiva d’on en sortiran els 8 components (4 masculins i 4 femenins) que participaran al Campionat del Món Júnior amb la selecció espanyola sub. 20  el pròxim mes de juliol a Hongria.
Entre tots els preseleccionats, hi haurà l’igualadí Quim Vich. Després de començar la temporada una mica més tard que els seus companys per culpa d’una lesió que arrossegava des de l’any passat, sembla que cada vegada ha anat a més i així ho demostren les dues medalles del Campionat d’Espanya que es va celebrar a finals de març a Lleó.
Tots i totes els que vulgueu seguir aquestes proves de selecció, en el següent enllaç teniu el calendari de proves (seran una llarga, una mitja i un esprint): ENLLAÇ INFORMACIÓ PROVA SELECCIÓ JWOC 18
A més a més, us informeu que podreu seguir en directe les proves, tots els corredors portaran un gps incorporat, per tal que puguem gaudir i animar-los al màxim.
Així mateix, recordem que el mapa de Guardamar és un dels mapes més tècnics i complicats que existeixen. Un mapa sense camins i pràcticament sense elements, on els orientadors només podran guiar-se per les corbes de nivell. Us deixem enllaç d’un entrenament a la zona MAPA.
Des de l’escola esportiva del CERRR volem desitjar tota la sort al món a Quim Vich, tenim moltes ganes que porti la nostra bandera al JWOC 2018.

Quim Vich a l'arribada de la cursa d'Albacete photo © Ana Adela Cernicharo





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada