dimarts, 23 d’octubre del 2018

Grans curses i increïbles terrenys als dos dies de la Cerdanya

Després de molts anys, els orientadors/es van poder tornar a gaudir dels magnífics mapes de Guils- Fontanals, aquest passat cap de setmana.
Dissabte va tenir lloc la cursa de llarga distància, per la zona de les pistes d’esquí. Circuits llargs amb una part molt tècnica a la part nord del mapa i una part molt ràpida a la part sud.
L'Aina i el Lluc Torné
Diumenge, la prova de mitja distància. Increïbles terrenys pedregosos, de molta dificultat tècnica, molt similars als terrenys noruecs.
Hi van participar tres representants del club. L’Aina Torné que va aconseguir un segon lloc final en la categoria de dones sub 18. El Lluc Torné que va aconseguir un 3r lloc final en la categoria sub14 i Quim Solé que va aconseguir un 8è lloc a la categoria elit.
Moltes felicitats al Club d’Orientació Xino-Xano per la seva organització i els magnífics terrenys