dijous, 27 de desembre del 2018

I per Nadal, Cursa del Gall Dindi

Un any més, el dia de Nadal vam participar en la Cursa del Gall Dindi de Capellades. A les 10:15 del matí, hi va haver la sortida de la cursa infantil (1000 metres). Tres corredors de l’escola van ser els nostres representants en la cursa: el Roger Quintana que va ser el guanyador de la prova, l’Eric Torras que va acabar tercer i la Ingrid Martin que va acabar tercera noia.
A les 10:30h va ser la sortida de la cursa llarga (4’6 km) on van participar la majoria dels nostres corredors. A continuació us deixem classificació general, classificació categoria i temps de cada corredor/a:
111è 10è Luca Almiñana     00:20:11
A més a més, després de la prova i pels més valents hi havia la travessa a la Bassa. El Fidel Compte hi va participar i va aconseguir el segon millor temps.