diumenge, 31 de març del 2019

Campionat de l’Anoia Escolar de Curses d’Orientació 2019


Aquesta passat dissabte dia 30 de març, va tenir lloc entorn del Parc Fluvial de Vilanova del Camí, el Campionat Comarcal Escolar de curses d’orientació 2019.
Un mapa nou, cartografiat aquest mateix hivern, va servir perquè els més de 80 corredors poguessin gaudir d’aquesta competició.
Els participants corrien en les seves respectives categories escolars (prebenjamí, benjamí, aleví, cadet, infantil i juvenil) amb circuits que anaven dels 800 metres lineals  dels més petits, fins als 3,5 km dels més grans.
Recordar que els millors classificats van aconseguir amb aquests resultats passar a la final nacional que tindrà lloc a Igualada el pròxim dia 1 de juny i que tindrem la sort de poder organitzar.
Paral·lelament, hi va haver dos circuits per tots aquells adults que es volien iniciar en el món de les curses d’orientació.
Agrair al Consell Esportiu de l’Anoia, a l’Ajuntament de Vilanova del Camí, al Club d’Orientació Catalunya i a tots aquells que de manera individuals ens van ajudar a fer possible aquest campionat.
Us deixem els resultats a continuació i un petit recull de fotografies de la jornada realitzades per l’Aina Torné:
El centre de competició photo © Aina Torné

Ells circuits tenien un laberint photo © Aina Torné

Zona d'inscripcions photo © Aina Torné

El Bern Vich a l'arribada  photo © Aina Torné

Una cursa ideal pels infants photo © Aina Torné

El pas per la fita 200  photo © Aina Torné

Dos corredors a la fita 200 photo © Aina Torné




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada