dimecres, 24 d’abril del 2019

4 medalles al Campionat d'Espanya d'orientació 2019

Bronze absolut per Quim Vich al Campionat d’Espanya de Curses d’orientació.
En la categoria H21A Quim Solé aconsegueix dos ors i Dídac San José un bronze.
Quim Vich als relleus photo © Lluís Alsius
Durant aquesta Setmana Santa, s’ha celebrat a Llanes i Porrúa (Astúries), la primera part del Campionat d’Espanya de Curses d’Orientació 2019, que acollia les proves de mitja distància, relleus i esprint. Més de 1700 participants es van aplegar en aquest campionat que transcorria pel nucli urbà de la vila de Llanes i pels prats i camps de la població de Porrúa.

Els igualadins Quim Vich, Quim Solé, Dídac San José i Roger Solé de l’escola esportiva del CERRR Igualada i que corren pel Club d’orientació Catalunya (COC), van ser els nostres representants en la prova.
El campionat es va estrenar amb la prova de relleus. En la categoria sènior Quim Vich formava part del segon equip de la selecció catalana, conjuntament amb el corredor finlandès resident a Badalona Tommi Tolko i el gironí Eloi Martí. Després d’una gran primera posta de Quim Vich que va arribar en segona posició, l’equip de l’igualadí va aconseguir quedar en tercera posició final per darrere del primer equip de la selecció catalana i la selecció andalusa. Quim Vich s’estrenava d’aquesta manera en la categoria absoluta amb una medalla de bronze.
D’altra banda, en la mateixa categoria Quim Solé, Roger Solé i Dídac San José que formaven part del mateix equip van aconseguir una discreta 14a posició final.
La segona jornada va ser el torn de la prova esprint. La prova es va dur a terme pel nucli antic de Llanes, on la gran quantitat de turistes i els traçats molt ràpids i dinàmics van complicar molt les coses als corredors.
Aquesta jornada va ser molt bona pels corredors igualadins, ja que Quim Solé aconseguia l’or i Dídac San José l’acompanyava al podi amb un tercer lloc en la categoria H21A. Roger Solé en la mateixa categoria aconseguia una sisena posició.
Per la seva banda, Quim Vich, va aconseguir una meritòria 9a posició en la categoria elit.
El campionat va acabar diumenge amb la prova de mitja distància. Un terreny ràpid i rocós, on els corredors havien d’estar molt atents si no volien cometre errors.
Una vegada més, Quim Solé va brillar en la seva categoria, aconseguint la primera posició amb dos minuts d’avantatge respecte del segon classificat. Dídac San José va acabar en 25a posició i Roger Solé en 34à.
En la categoria elit, Quim Vich, tancava el campionat en una desena posició en la prova de mitja distància.
La segona part del Campionat d’Espanya serà a Càdiz durant el pont de l’1 de novembre, amb les proves de llarga distància i els relleus mixtes.
Podi Espint H 21A photo © Lluís Alsius

Podi sènior relleus photo © Lluís Alsius

Els representants de l'escola esportiva del CERRR Igualada




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada