dilluns, 18 de novembre del 2019

TIC Barcelona 2019

Aquest cap de setmana va tenir lloc una nova edició del Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona. Dissabte la prova de mitja distància per la zona del barri de Gràcia i Parc Güell i diumenge la llarga distància pel barri gòtic i ciutat vella.
Més de 500 corredors vinguts d'arreu d'Europa, per participar d'aquesta competició que ja va per la seva 13a edició.
Els resultats pels corredors de l'escola en aquest inici de temporada van ser molts bons. Destacar el 3r lloc de Guillem Malet en la categoria masculina sub 16 i una molt bona segona posició per Lluc Torné en la prova de dissabte.
En la categoria Open femení la Carme Vidal va aconseguir la victòria guanyant les dues curses i la general i el Luca Almiñana en la categoria masculina va aconseguir una 6a posició.
Finalment els germans Roger i Quim Solé que participaven en la categoria elit van aconseguir una 25a i 9a posició respectivament.
Felicitar el Club Orientació Catalunya per aquesta nova organització del trofeu.