dissabte, 25 de gener del 2020

Podis en el IV Rogaining del Berguedà

El dissabte 18 de gener, va tenir lloc una nova edició del rogaining del Berguedà, amb sortida i arribada des de la població d’Àvia.
Aquesta era la primera prova del calendari català 2020 de la disciplina i també va ser la prova on els components de la nova secció del CERRR- UECANOIA d’orientació es van estrenar en tres equips diferents.
Primer de tot recordem que els rogaining són proves d'orientació en què en un temps màxim, els participants han de passar pel màxim nombre de controls possibles i segons la dificultat tècnica o física de cada control els corredors obtenen diferents puntuacions.
En aquesta ocasió vam tenir un participant en la categoria de 3h, en la que l’Albert Ballesté va aconseguir un 8è lloc a la general amb 103 punts. Aquesta categoria la va guanyar el berguedà Pau Bartoló i Biel Ràfols amb 171 punts.
D’altra banda en la categoria femenina de 6 hores, la parella formada per la Laura Ros i la Laura Orejuela van aconseguir la tercera posició amb un total de 133 punts. En aquesta categoria va aconseguir la victòria l’equip de l’Aligots Girona.
En la categoria masculina l’equip format per Lluc Torné (Club Orientació Catalunya) i Roger Solé, van aconseguir una quarta posició a la general i el primer lloc en la categoria adult/jove amb un total de 187 punts.
En total, van ser més de 200 equips que van participar d’aquesta magnífica prova organitzada pel Club d’Orientació Berga.