dilluns, 10 de febrer del 2020

T'HO ESTÀS PERDENT #ThoEstasPerdent


L’escola esportiva es suma a la campanya #ThoEstasPerdent

La campanya té com a objectiu fomentar l’esport femení en els mitjans de comunicació
L’escola esportiva CERRR-UECANOIA s’adhereix a la campanya #ThoEstasPerdent impulsada per la Secretaria General de l’Esport de la Generalitat de Catalunya i que té com a objectiu impulsar l’esport femení en els mitjans de comunicació. La campanya té com a lema "Si no veus esport femení, t'estàs perdent la meitat de l'espectacle".
Les joves de l’escola han fet aquest vídeo que hem difós per les xarxes i convidem a totes les esportistes a donar suport a la campanya amb les etiquetes #ThoEstasPerdent #Esportfemeni
L’objectiu de la campanya és promoure una presència més gran de les dones esportistes als mitjans, contribuint així a avançar a cap a la plena igualtat, trencar estereotips socials i mediàtics respecte de l’esport femení i posicionar-lo com un contingut d’interès i capaç d’atraure grans audiències. També pretén consolidar en l’audiència -especialment en infants i adolescents- referents de l’esport femení, ja que massa sovint només tenen com a referents esportistes masculins.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada