dimecres, 2 de juny del 2021

Quim Vich a la classificatòria final de la selecció espanyola per poder participar dels Campionats del Món 2021 a República Txeca.

Aquest cap de setmana, va tenir lloc a Sòria, les proves de selecció per formar part de l’equip absolut espanyol al Campionat del Món 2021, que tindrà lloc a la República Txeca, aquest mes de juliol.

L’igualadí Quim Vich, membre del Club d’Orientació Catalunya i de l’escola esportiva CERRR-UECANOIA, va prendre part de les tres disciplines (mitja, esprint i llarga distància) amb uns resultats molt bons, que li han permès classificar-se aquest pròxim cap de setmana a la classificació prèvia per poder participar al WOC.

Quim Vich, es jugarà poder estar al Campionat del món, amb una de les cinc places de la selecció espanyola, amb una prova de mitja distància el dissabte i la prova de llarga distància el diumenge.

La selecció espanyola compartirà les proves amb altres seleccions que també estaran realitzant les classificatòries aquest cap de setmana, com la francesa, suïssa, la noruega, sueca, etc.

Desitgem molta sort al Quim Vich, des de l’escola esportiva l’animarem al màxim! 

Quim Vich en un moment de la classificatòria

Li desitgem molta sort!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada