diumenge, 26 de febrer del 2023

GRANS RESULTATS DELS NOSTRES ESPORTISTES A LA VALLÈS DRAC RACE I A LA BOTIFARUNNER

Vallès Drac Race

Dissabte dia 25 de febrer, dins el marc del Circuit Català d'Escoles de Trail, es va celebrar la Vallès Drac Race, la tercera de les vuit proves que constitueixen el circuit, a la població de Terrassa. L'Escola Esportiva UECANOIA va estar representada per cinc corredors; en les categories sub-14 i sub-12, en un mateix circuit de 3,3km hi van competir el Joan Martínez, Bernat Rueda, Albert Fernández i Aina Tarrida, i en la categoria sub-8 hi va participar l'Etna Martínez, en un circuit d'1,5km. 

Els joves esportistes van fer una cursa fantàstica, obtenint grans resultats, i és que el Joan i el Bernat, amb un temps de 12'10" i 12'41", van quedar 2n i 3r respectivament de la categoria sub-14. L'Albert els va seguir de prop i amb un temps de 13'41" va aconseguir una 9a posició general i la 4a posició sub-12, i l'Aina, amb un temps de 15'59", va aconseguir una gran 5a posició femenina sub-14 i una 36a posició general. Per la seva part, l'Etna, amb un temps de 8'23", va acabar en una magnifica 1a posició femenina i 11a general sub-8.

La pròxima parada del Circuit Català d'Escoles de Trail serà l'1 d'abril, a la població de Les Masies de Voltregà, a Osona, amb l'Upxic Kids..

Els nostres esportistes a la Vallès Drac Race

Botifarunner

D'altra banda, diumenge 26 de febrer es va celebrar una de les clàssiques de l’Anoia, la Botifarunner, a la Llacuna. I com ja ve sent habitual, aquest any ha tornat a presentar dues curses diferents, la ràpida de 12km i la clàssica de 21km, ambdues amb circuits durs i exigents, presentant 600 i 1100m de desnivell positiu respectivament. 

L’Escola Esportiva UECANOIA va ser-hi representada pel jove Gerard López, qui malgrat la seva curta edat va aconseguir una segona posició absoluta a la distància ràpida, amb un espectacular temps d’1h3’38”.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada