diumenge, 16 d’abril del 2023

X VERTICAL SOBREPUNY

L’Associació de Muntanyencs Berguedans ha organitzat la desena edició de la Vertical Sobrepuny, a La Nou de Berguedà, cursa que dóna el tret de sortida a la a la 13ª Copa Catalana de Curses Verticals de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya, i que varis membres de l’Escola Esportiva UEC Anoia no s’han volgut perdre. La cursa ha constat de 3,5km i 800m de desnivell positius per les categories superiors, des de la població de La Nou de Berguedà fins al cim del Sobrepuny, i de 2km i 400m de desnivell positiu per les categories infantil i cadet. 

A les 16:00h es donava la sortida a la cursa absoluta, amb la participació d’Oriol Marín, qui finalitzava la cursa amb un temps de 35’59”, en 10a posició general i 2n promesa; i Nil Alonso, qui completava la cursa en 38’06”, en 20a posició general i 2n júnior. 5 minuts més tard sortien les dues categories inferiors; pel que fa als cadets, Gerard López va arribar 6è i Laia Alonso 3a; i en categoria infantil Joan Martínez va acabar 3r, Bernat Rueda 7è i Aina Tarrida 4a. 

La propera cita del calendari de la Copa Catalana de Verticals serà el 10 de juny, a la Casamanya Extrem Vertical Race, a Andorra.


Tots els participants del Club Excta. UECAnoia

Infantils i Cadets a la seva arribada


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada