dijous, 24 d’abril del 2014

Campionat d'Espanya d'Orientació 2014

El Quim i el Roger a l'arribada del esprint.
Aquesta Setmana Santa el Quim Solé i el Roger Solé han viatjat fins a la ciutat d’Antequera per participar en el Campionat d’Espanya d’Orinetació. Els esperaven tres dies de competició per terrenys de pendents pronunciades, força sotabosc i molta, molta orientació.

 El divendres es va disputar la cursa de llarga distància, en el mapa de “El Nacimiento”, sota les increïbles vistes del Torcal. Va ser una cursa molt dura, tant pel terreny àrid on es corria com per la forta calor que va fer durant tota la jornada. 

Dissabte al matí va tornar l’espectacularitat dels relleus, en el terreny del “Romeral”. Una cursa que es va disputar amb una boira molt important i sota un petit plugim, en un terreny molt més ràpid que el dia anterior.

Quim Solé en un moment de la cursa
 A la tarda era el torn de l’esprint pels carrers de la ciutat d’Antequera. Els orientadors van disputar la prova més ràpida dels campionats per uns carrers amb molta pendent, amb un tram final de cursa per l’interior del castell on la lectura del mapa era molt important i amb un gran públic animant. 

Diumenge al matí, la prova de mitja distància tancava el campionat. La prova es va celebrar sota la pluja, per un terreny amb poc sotabosc que permetia una bona velocitat de cursa.

 Destacar que Cataunya va quedar segona classificada per comunitats

Els resultats finals dels Igualadins van ser:


Quim Solé:
Llarga: 14è
Relleus (junior): 10è
Esprint (H20): 19è
Mitja(18A): 10è

Roger Solé:
Llarga (H21A): 6è
Relleus (Sènior): 8è
Esprint (HElit) 15è
Mitja(H21A): 5è

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada